chilldag

Idag har jag verkligen inte gjort mycket alls, faktiskt ingenting vettigt. Man ska väl ha sånna dagar ibland också antar jag.


Dagens bästa: Snö!!

Dagens sämsta: fanns ganska mycket idag, lr så känns det bara så för att dagen varit seg, hmmm?



Spenderar kvällen ihop med min prinsessa :)

Det finns en gud!

Det kan knappast ha undangått någon att vi har fått massvis med snö?! I morse vaknade jag av att molly betedde sig lite konstigt, som om hon hade panik att få gå ut. Jag slogs av tanken att hon kanske såg att det var snö ute så jag kollade ut genom förnstret. Gissa om jag fick en chock när jag såg att det var över 1dm snö!!! Jag väckte André och tvingade honom att kolla ut, stackarn. Sen sprang jag runt som en glad hattifnatt ett tag innan jag la mig igen.

Nu har jag och molly precis varit ute och man är sådär rödrosig om kinderna. Ska göra upp en brasa nu och sen sätta mig och plugga lite, mysmys


mumms!

Ojj ojj ojj vilken dag!

Hej!

Har inte blivit nå bloggande pga en fullspäckad dag. Dagen började med en skön springtur, molly diggade den dock inte så mycket, hon är så slö! Sen åkte jag till regementet och skrev på papper på att jag är drogfri med mera. Nu har jag tillgång till gymmet där, härligt! Jag har verkligen bestämt mig för att börja träna på riktigt igen, ska bli kul! Efter detta begav jag mig till Arenan för att hjälpa till under en modevisning. Elina och Liza hjälpte mig också med att sälja kläder, tack så jättemycket! Fick med mig lite hem, kolla nedan!

Nej nu måste jag äta, har bara blivit frukost och fil för mig idag, dåligt dåligt! Funderar starkt på att gå på bondpremiären inatt klockan 12, någon som ska dit ? =)

OCH! På elgiganten kostar sex and the city boxen bara 549 spänn nu!!!!


Dagens bästa: Modevisningsspektaklet och allt vad det bjöd på! + Att jag hört att det är ett snöoväder påväg? MUMMS!!

Dagens sämsta: kan inte komma på någonting, bra dag helt enkelt!!


En görmysig oversize  "norsk"tröjja =)

Och 2 ascoola väskor ! =)

...och 2 random kort från visningen:


barnvakt

Herregud va söta barnen var! Smälte ett tag där! Nej,ja e lite trött så det blir inget utförligt inlägg tyvärr.  Nattinatti

Dagens bästa: Söta barnen!

Dagens sämsta: Att folk trängde sig föra kön på banken idag, irriterande!

SNÖ på ingång

Har just kommit in från en promenad med molly. När jag var ute och gick ringde Jennie och sa att det snöade uppe hos henne, för mig bara regnade det =/ MEN, efter någon minut föll snön även hos mig! Jag fick adrenalin i hela kroppen och sen gick jag och molly och sjöng julsånger på vägen hem =) ....Nu är dock allt borta och det är bara en grå vattnig sörja, men nu är iaf vintern på G, och nu vet vi att gud fortfrande kan skapa snö !

Det sticker sådär skönt i mina fingrar nu, som när man precis har varit ute på vintern och kommit in i värmen. Snart ska jag upp till regementet och göra passagekort så kan kan börja gymma där, härligt! Sen ikväll ska jag vara barnvakt med Jennie, rooooooooooooooligt!!

Jag har även lyckats lista ut hur man lägger in kort på ipoden, känner mig rikigt stolt!


Tror ingen riktigt förstår vad vintern betyder för mig. När jag skulle leta på en härlig vinterbild och gick igenom alla album från vintern fick jag adrenalin i hela kroppen och blev sådär asglad!! Kalla mig knäpp om du vill.  


myslov

Hej!

Lovet går så fort! Hinner knappt med! Idag har det varit dåligt väder = bakdag! Jag hann inte med så mycket, fick lov att dra på träning, men lite blev det iaf =) Undra hur det ska gå med allt plugg jag har att göra? Imorgon kväll ska jag sitta barnvakt och på torsdag är det modevisning för fulla muggar, hmmm? Aja, det löser sig med tiden, precis som allt annat=)

På tal om ingenting så tycker jag världen är på tok för elak! Eller människorna med andra ord. Varför kan inte folk bara sluta vara elaka och såra varandra? Bara så sjukt onödigt, att folk orkar? Jag förstår inte rikigt sånna människor tror jag...tänk på vad ni gör för guds skull!

Nej nu är det dags för oss att hoppa i säng snart, pusspusss!

Dagens bästa: Blir nog kvällen med min sooeet ^^

Dagens sämsta: Vädret!

 
Gjorde kolakakor (ovan) och havreflarn, gott=)

Bostadskö?

Morrsning!

Har precis kommit hem från en promenix med bamse och Gabbi, var trevligt trots de pissiga vädret=/ Idag blir det nog projektarbetesjobb, dvs skriva stipendieansökingar. Riktigt klurigt.

Jag har funderat på om jag ska ta och ställa mig i bostadskö? Vuxet värre! Fast många frågetecken måste redas ut innan det blir tal om någon flytt. För det första tänker jag inte bo själv, för det andra vorre det en fördel om jag hade ett fast jobb med mera.....Fast det är väl iof det som bostadsär till för, frågetecknena kommer ju lösa sig under tiden jag står i just kön. Blir nog fint =)

heeeeeeeeeeeeeej

Nu är jag hemma från äventyret uppe i skogarna. Det var en rikigt söt stuga, med sin egna charm! Tror dock starkt på att de e 100 ggr trevligare att vara där när det är snö =) Vi har iaf bara kollat omgivningen, bastat, slappat och tagit det lungt. Mysigt värre var det, en riktigt bra start på lovet!


Stugan =)


Mötte en ren som va ute och traska i skogen, en rikigt trevlig typ!


Min underbara prins! =)

Det bästa med helgen: Stugan + Att jag upptäckt sidor hos André som gör att han blir om ännu mer omänskligt underbarast!

Det sämsta med helgen: Att det blåste så mycket i lördags att huset höll på att flyga iväg!! (ÖVERDRIVER INTE!)

nattinatti

Det va riktigt trevligt i Gagnef hos Johanna =) Synd att vi fick lov att åka hem så tidigt bara. Vi ska snart gå och lägga oss här hemma, ska bara vänta på Tove som ska komma med min kamera först =) ...Senila jag tänkte inte på att ta med mig kameran hem, tur att Tove är räddande ängeln !

Imorgon ska vi upp runt 6 för att bege oss till Lofsdalen och stugan. Blir nog riktigt trevligt! Tar med trådlöst internet, så får vi se om jag pallar och ansluta mig till omvärlden eller inte:P

Dagens bästa: dissikeringen, den va svinrolig såhär i efterhand!

Dagens sämsta: Att det blir så lite sömn inatt igen =/



PUSS och nattinatti från en söt nisse


trött

Heej!

Det va riktigt kämpigt att komma upp i morse! När man såg höstrusket utanför fönstret ville man bara ligga kvar och mysa! Nåja, det var mycket roligare än jag trodde att dissekera grisen! Tyvärr glömde ja ju kameran, riktigt synd!!! När jag kom hem låg André fortfarande och sov jättesött, så jag joina och nu sitter ja här nyvaken typ, halv 2 ;P Känns som hela dagen är borta !

Nu ska jag iaf ut och gå en promenad med Molly och Gabbi, sen ska jag till Johanna på 18års partajj! =)

Hittade ingen bra bild på inälvor på google, så ni får helt enkelt föreställa er själva hur det såg ut ;P

regn!

tjooee!

Har precis kommit in, det är regningt och omysigt ute=/ Fast det är desto mysigare att vara inne när det regnar ute iof =)

Nu ska jag och André snart sova, pusspuss


Dagens bästa: Vädret! (På dagen),

Dagens sämsta: Att jag oroar mig för att svimma imorgon när jag ska skära i grisen! Ska nog ta med kameran btw ^^


Kolla va söt? Hur ska jag kunna skära i den??


underbar dag

Hoppla!

Idag har det varit en sånn där jättebra dag faktiskt! Har varit glad och knasig i skolan och vädret har varit sådär mysbra! Blev klar med kriminologikursen idag också, det gick super  =) Imorgon ska jag skära i en gris på naturkunskapen, blir spännande att se om jag svimmar! Aja, det är bra träning inför min resa till bushen i Kenya!

Idag när jag gick till bussen passerade jag en hel del dagisbarn med deras fröknar. Söta tänkte jag. När jag var ganska nära pekade flera på mig och utbrast:

(barnen)- Kolla! Det är Lukas mamma!!!
(barnen- Jaaaa, de är lukas mamma!
(fröknarna) - Ja! där ser man!

När jag sedan var riktigt nära såg de att ja inte alls var Lukas mamma och blev besvika. Hmmm Lukas mamma måste vara en riktig MILF !

Nu ska jag käka och sedan träffa Jennie =)
pusspsuss


Har en känsla av att jag inte kommer smälta in så bra i mängden haha, fast jag längtar, ska bli oerhört spännande!

JAAA!

Hej!!

Jag är på världens bästa humör!! Går runt å myser med hög musik på, donar och fixar lite i lung och ro, helt underbart! Har ni kollat ut? Det är minusgrader och blå himmel, det kommer med andra ord bli världens finaste dag! Härligt, nu är vintern på väg!! Woooohhoooooo!


Snart är det VI igen!

Nothing compares to you...

Filosofiredovisningen är avklarad, känns underbart! Nu är det bara att ladda om inför kriminologiredovisningen imorgon, herregud vilket tempo. Ska bli uuuuuuuuunderbart med lov!!

Jag slås ofta av hur många människor som inte tror på sig själva(visst jag kanske är en av dom ibland, men det hör inte hit). Jag tycker det är jättesynd!! Det är precis som när man tränar, när man tror man är trött har man egentligen 50 % kvar. Jag skulle vilja påstå att allt sitter i huvudet och handlar om inställning! Det enda du inte kan bli, det är typ Sveriges kung eller drottning, för det krävs det arvsanlag för! Så tro på dig själv, och dina drömar! Det är bra DU som sätter dina begränsningar, ingen annan!! Ingen annan kan berätta för dig vad du klarar eller kan, det är bara du själv! Tänk på det, och låt ingen stoppa dig!



Det är bara du som sätter stopp för dig själv.



Dagens bästa: Kan vara världens bästa låt just nu!  Sinead O´connor- Nothing compares to you

Dagens sämsta:
Att mina händer fortfarande luktar svettiga hockeyhandskar fast jag duschat =/


Hejhopp!

Vaknade precis, Andreeew skulle till skolan så jag gick upp med honom. Nu har jag några timmar tills jag ska vara i skolan, så då hinner jag finslipa på filosofiredovisnigen som jag ska ha idag, great!......eller så lägger jag mig och sover en stund...Det sistnämnda lät mysigast =) 


Var det bra med pluggtipsen igår? Mer sånnt? =)


pusssilusss

pluggiluggi

Nu tycker jag att jag är klar med pluggandet! Riktigt stolt att jag klarat av "så pass mycket" idag trots sömnrist. (Jag är väldigt känslig när det gäller sömn).  Nu ska jag ta ett bad eller dusch (inte säker än) och sedan blir det lugn kväll med André.

Pluggandet blir så mycket lättare, om man underlättar det för sig

Studieteknik
(Som jag tycker är bra =) )

  1.  När är provet? Anteckna i din fina och trivsamma kalender
  2. Planera tiden fram till provet
  3. Börja i tid (inte kvällen innan), då hinner du repetera och bli säker
  4. Välj ut vad som är viktigast och läs på det
  5. Tips för att lyckas bättre
    1.  
      1.  
        1.  
          1. Anteckna fakta
          2. gör ett fint häfte eller skriv i ditt block på ett sätt som du trivs med
          3. använd datorn
          4. stll frågor
          5. låt någon förhöra dig
          6. läs högt, återberätta
        6.Gör pluggandet till något trevligt! Tillsammans med någon kompis, fika eller liknande
         7. Ha en positiv inställning, tro på dig själv!!
 
Följer man dessa punkter kan det omöjligt gå fel =)


Dagens bästa:
Snälla människor

Dagens sämsta:
Sömnbristen

nyvaken

Hejhopp!

Nu sitter jag här helt nyvaken, och kom på att jag har prov i filosofi imorgon! Bara att sätta igång! hej å hå!

goda människor

hej!

Nu sitter jag hemma och äter god mat, efter det här inlägget ska jag lägga mig och sova och få min efterlängtade sömn! Redovisningen gick riktigt bra trots omständigheterna, var dock oerhört trött!

Jag har tänkt, och ett av mina mål i livet är att bli en god människa. Jag kom på det igår, när vi stod längs vägen med varningsblinkers på och väntade på bergningsbilen. Det här kan låta aslarvigt, men hela jag blev glad såfort någon stannade och erbjöd oss hjälp. Bara en sån liten handling, btyder så mycket (iallafall för mig). Jag vil bli en sån där snäll och hjälpsam person, inte någon egoistisk människa som är helt insnöad i sitt eget liv. Med detta mena jag dock inte att jag ska jobba ideellt på ria-stugan hela tiden. Jag menade att detta är något jag tycker man ska sträva efter hela tiden i sin vardag. Att vara ödmjuk, trevlig och hjälpsam...det är mitt mål. Kan hända att jag har lång bit kvar, men jag strävar iaf efter att bli bättre =)

NU ska jag äntligen sova !:D



ÄVENTYR!

God morgon!!

Klockan är kvart i 7 på morgonen, och jag har precis pluggat klart inför redovisningen klockan 8. På grund av....

Nån totalt funtad människa snodde André´s bil igår?! Senare på kvällen runt 9,fick vi reda på att den stod typ i Örebro, Så jag pappa å André kastade oss i bilen och skulle åka och hämta den. Polisen sa att den stod i diket, men att vi bara behövde "lite" hjälp eller en ""knuff" från en annan bil för att få upp den. Väl på plats upptäckte vi att den stod i ett dike som sluttade typ 50 grader, det var helt omöjligt att få upp den med en annan bil! Vi ringde bergningsbilen och bla bla bla, det tog sin lilla tid kan man säga ;P Allt slutade iaf bra, och vi fick bilen med oss hem =)

Så det blev läggdags skapligt sent, och uppstigning tidigt så jag skulle hinna klart med power pointen. Men men nu är jag färdig! =)

Syyyynd att jag inte tog med kameran, hade blivit riktigt schyssta kort!!


dålig uppdate

Hej!

Var ett tag sen jag skrev nu, blev inget igår kväll och inget i morse. Har inte haft ork.
 
Idag har jag varit på sjukhuset och gjort ultraljud, det gick finfint =) Nu sitter jag och Tove och pluggar, vi är stenseriösa!

Och till er som stjäl, ni är oälskade människor med misslyckade liv. Ni är hatade och värdelösa människor som inte förtjänar något gott.

Så, då tackar jag för mig, pussspussss =)



Plugg på hög nivå!

trött

Hej!

Har inte orkat skrivit något, orkar egentligen inte nu heller. Jag åkte aldrig till Tove igår, la mig för att vila och somnade som en sock!

idag har jag och min bror målat hans senaste inköpta bil i garaget, vilket inte mamma och pappa uppskattade. Det luktar tydligen färg i hela huset? Så nu är det vädring för fulla muggar på G. Bellman och jag tycker denna ide gjorde att det blev kyligt inne så vi har bäddat ner oss i min säng och kollar på fab 5 (i brist på annat).

Snart ska jag på träning:D Kort på målningen kommer senare, psusspuss

Full fart

Hejhej!

det sista gänget med gäster är här, äntligen kan man pusta ut lite. Det har varit en jättetrevlig kväll, trevligt att träffa alla! Mamma var jätterädd att maten inte skulle räcka, faktum är att vi säkert har mat för ett helt kompani över. Och massa tårta! Ska ta med mig en och åka med till Tove senare ikväll iaf, mysa lite =) Sen blir det väl tårtätande i flera veckor haha.

Inatt blir nog en sånn där "uppesittarkväll". En sån som det brukar bli på julafton, när man har fått rester från julbordet som man blir sugen på sent. Jag,pappa och tårtor tillsammans med en film tror jag starkt på! ......fast jag har troligen fått nog av tårta när jag kommer hem från Tove iof :P  Är galet trött nu!

Dagens bästa: Det blev en lyckad kväll!

Dagens sämsta:
Tänker inte skriva det här. Men men, sånnt kan hända.



Jag saknar dig mer än du kan ana hjärtat

Du är verkligen den sortens människa som gud är stolt över



Du hjälper mig bli hel, på ett sätt som ingen annan kan. Tack för att du står ut med allt, du är ovärderlig! Kan inte uttrycka mig tillräckligt i ord om hur dina handlignar hjälper mig, på alla tänkbara sätt. Du får mig att tro på den goda människan. Du spelar helt enkelt i en liga som jag inte trodde fanns. Du är den sortens människa som gud är stolt över.
Att vara en del av ditt liv är ett privilegium.
Jag älskar dig!
<3

 

Ben

God morgon god morgon! Ursäkta för dålig uppdtering, har som sagt varit och jobbat. Nu är det full rulle här hemma inför "öppet hus". Vad ska man ha på sig ikväll tro?

Jag börjar dagen med lite onödigt vetande!

Jag har alltid fått höra att jag har långa ben, och kanske är dom långa? Av nyfikenhet tog jag tag i saken och mätte, dom var 119cm? Säger mig egentligen ingenting då jag inte har något att jämföra med. Hela jag är  175 typ, så jag kan iaf dra slutsattsen att jag har kort överkropp! ...lr nått?

Tänk om jag vorre skinny, då skulle jag nog se läskig ut? Typ som en spindel eller något....mohaha


Foto: Karolin Ersson

STRESS!!!

Gu vilken dag!! Varit full rulle konstant hela dagen. Redovisningen gick iaf ganska bra tror jag. Efter skolan skulle jag fixa lite saker på stan, vrålskyndade mig hem och nu sitter jag här. Börjar snart jobba, så jag ska kasta mig på cykeln snart. Fick lite lagom panik när jag kom hem och såg att bilarna var borta..jaja. Ska iaf jobba natt inatt, vilket innebär att jag missar kvällsfirandet av mamma =/ slutar 8 imorgon bitti, så då ska jag skynda mig hem och hjälpa till med alla förberedelserna. Nu måste jag skynda mig och fixa lite, pussspusss!

.....suck

Sitter i skolan nu, och upptäckte att jag åkt hit 1 timme och 45 min för tidigt....Tror det är ödet som kirra det faktiskt. "Det" ville nog att jag skulle intensivplugga. Det finns inget annat att göra, och ingen människa är här så ödet får nog sin vilja igenom! Nu blire plugg!

Idag fyller min kära mor 50 år! Grattsi grattis mamma! Vi i familjen ska fira henne senare ikväll, och sen blir det öppet hus på lördag =) Jag ska tydlkigen vara "köksansvarig" på denna tillställning, blir spännande att se hur det går !
 



Jag älskar för övrigt miranda-nallar, hur underrbart söta är dom inte?!


natti natti


Det är tydligen fler än väntat som tagit åt sig av inlägget om alkohol. Det var inte rikigt tanken men men, Sorry sorry! Tror dock inte det framgick riktigt hur jag menade, men det får bli en annan dag. Personer som är väldigt fulla, som jag inte känner är jag faktiskt rädd för.....En annan anledning till att jag inte gillar alkohol, är att jag bittert fått erfara att vissa människor blir till monster i kontakt med denna dryck, jag har med andra ord oerhört stor respekt för den. Nu låter jag kanske astöntig, men ni vet ingenting om vad som hänt om ni tycker det...Nu är jag trött och slut, vill bara sova.


Dagens bästa: Att jag har en familj, vänner och en pojkvän som är underbara. Om jag bara kunde visa er hur mycket ni faktiskt betyder!

Dagens sämsta: Kriminologi, lite trött på det nu även fast det är otroligt intressant!


Ska ni bara köpa 2 LP-skivor, köp dessa!!!

skaffa ett vettigt liv?


Idag åkte jag buss, bakom mig satt två killar i typ 22års åldern och pratade om sina alkoholvanor.  Okej, jag vet att det är deras val att leva så, och dom tycker säkert det är skitkul och givande och bla bla bla MEN... Jag tyckte rent ut av synd om dom! Dom stackars människorna pratade som om deras liv kretsar kring alkohol samt fyllor dom inte ens kommer ihåg. Visst för att dricka och ha det trevligt och så, men man kan väl åtminstone komma ihåg vem man är när man går hem för det?! Kan man inte kontrollera sig tycker jag inte att man ska dricka, det är ju pinsamt. Att folk inte skämms? Nu får jag lov att ta på mig det och skämmas för dom,  herregud.



Lämna HB-dunken hemma och ha trevligt istället!!


Nya tag!

Hej igen!

Nu är det dags för nya tag! Skulle gått upp halv 9, men vi var så trötta så nu sitter jag här nyvaken och klockan är halv 12! Det betyder att jag måste vara ännu mer effektiv i mitt pluggande, då jag har 2 saker som ska vara klara och redovisas i morgon! Jag ska hinna med att träffa pappa på stan en sväng också, för att fixa en hemlis. Jag har även (som alltid efter jag varit i sthlm), börjat längta tillbaka nå fruktansvärt. En dröm, är att en dag ha en våning med en underbar fasad av den finaste av arkitetkur. Mmmmmmm...

Nej, nu måste jag sätta igång om jag ska komma någon stans!



Vackert!


Förlåt

hejhej!

Förlåt för att jag inte skrev igår ikväll, blev så sent och vi var så trötta så vi gick och la oss! Dagen igår var itne så rolig som jag hoppats på. Besöket på svea hovrätt / högsta domstolen blev inställt pga. att förhandlignarna var flyttade, SURT =/ Så vi besökte ett polismuseum, det var faktiskt också en besvikelse.

Dagens bästa (igår): Att få vara i stockholm och känna "pulsen"

Dagens sämsta (Igår): Att jag frös ihjäl på bussen hem,den stört långa promenaden över gärdet, att besöket blev inställt....listan skulle kunna göras hur lång som helst!



Internet funkade iaf på vägen ner=) (Tack vare Tove)


åka buss

Hej Hej!

Har fått igång internet på bussen, underbart =) Spenderar tiden med diverse youtubeklipp och liknande. Älsklingen var underbar och skjussa mig till bussen i morse, de va riktigt kämpigt att gå upp halv 6!

Tar massa kort under dagen och lägger in senare, så får ni se:)

Och till dig Annki, jag inget har ingen speciell favorit, men sega godisar är goda !

Pussspuss sålänge

pluggpluggpluggplugg

Hej allesammans!

Dagen har bara försvunnit ut i ingenstans, tiden har gått så fort! Det har gått bra med plugget, men jag är inte klar för kvällen än, så mer ska hinnas med =) Blir ingen hockeyträning för mig ikväll eller imorgon, pga stockholmstrippen, känns rikigt surt! Men men lite får man offra för svea hovrätt/högsta domstolen, min blivande arbetsplats!? Får se hur det går... Läggdags tidigt ikväll, blir uppgång innan 6 imorgon =/


Dagens bästa: Loréals absolut repair serie, mirakel för håret (Se nedan)

Dagens sämsta Dagens 2:a bästa: Pågen "äntligen" (Se nedan)


Helt underbara, dock lite dyra men det är väl investerade pengar!


Är det inte underbart att man äntligen kan äta vitt bröd, utan att ha dåligt samvete?  Hejja Pågen! (Det är ett vitt bröd med lika mycket fibrer som mörkt)

Promenad

Hej Hej!

Promenaden jag och Malin gick blev till slut cirka tre timmar. Jag ä faktiskt riktigt slut i benen, och Molly ligger helt utslagen nu. Det var riktigt fint väder och vi gick runt hela stan känns det som, hälsade på mormor och morfar också =)

Nu har jag förlorat mycket pluggtid som jag måste ta igen, så det är bara att sätta igång!


Molly, toksöt som vanligt

tove king


Tove har pimpat vårat "uppehållsrum" i skolan, helt suveränt jobb av denna kvinna!

Nu ska jag ut på en promenix i det fina vädret med Malin....plugger kommer senare! Prioriterar välbefinnandet i första hand idag =)




Planering

Planeringen för dagen ser ut som följande:

Naturkunskap, blodomloppet [ ]
Skriva klart labben [ ]
Filosofi, rationalism/empirism [ ]


Hur ska jag göra med hockeyträningen ikväll? Ska upp 6 i morgon, orkar jag med ett sent träningspass då? hmmm...Har föresten tagit kort på kreativa Tove nyss, kommer upp i eftermiddag :)

tidigt!


Ligger fortfarande under täcket och myser lite innan jag ska gå upp, är så kallt och jobigt på andra sidan. Brukar ofta ställa klockan på lite för tidigt, så man kan ligga och ha det varmt och mysigt och vakna i lagom takt innan man ska gå upp. Enligt mig blir hela dagen bättre då, då har man ju fått en bra start på dagen!

har ingen lektion idag heller, bara ett "möte" med min grupp på naturkunskapen. Känns skönt, då har jag större delen av dagen att ägna till plugg! Väldigt nödvändigt, då hela morgondagen spenderas i stockholm.



En morgontrött Bellman tar egokort i  webcam


Dagens saker

Ja, hur gick det då med dagens sysslor? Det gick hyfsat...fast lite dålig diciplin från min sida var det nog. Labben har jag genomfört, ska bara skriva lite om den, men de går på ett naffs! Så jag tycker jag blev godkänd iaf!


Möte med ekonimimänniskan på skolan [x]
Åka till syster och fixa hemlis inför mammas 50årsdag [ x]
Plugga kriminologi [ / ]
Naturkunskaps labb [ / ]

Får se imårn vad listan kommer innehålla...

Natti natti !

=)

Måste bara börja med att låta astöntig å säga att de e kul att så många tittar in här, antagligen är de för att ni stör er på mig eller  något liknande. Men det är skit samma =)

Idag tänkte jag vara duktig så ja gick till banken för att sätta in lite kontanter. När jag sedan kom hem och gick in på internetbanken såg jag att människan bakom bankdisken hade tagit ut de belopp i pengar som jag gav till henne för att hon skulle sätta in dom.  tror starkt att hon försökte sno pengarna så hon kunde köpa sig något fint...lr rent ut av betala knark? Folk e ju tokiga nu för tiden, man ska inte bli förvånad för nånting.

Imorgon ska jag ta kort på hur sjukt kreativ och duktig Tove varit i skolan, sjukt läckert blev de kvinna! Måste bara berätta att mitthår är helt underbart nu, ni får se varför imorgon under dagens bästa !


Visst blev bloggen fin?? Stor eloge till jenniewickstrom.webblogg.se

Dagens bästa: Min lärare Anna, klockren! (Fick flytta fram redovisningen)

Dagens sämsta: swedbank som snor pengar  av mig ><

konstig?


Om någon undrar varför bloggen ser lite konstig ut till och från , så är det för att den är påväg att få en ny skepnad, den kommer bli ASSNYGG!

Tack vare  http://jenniewickstrom.webblogg.se/

ögonblick som får tiden att stanna upp...


Igår hade jag en underbar känsla i kroppen. Skulle precis somna, och jag låg ihopkrupen med A´s armar runt mig. Jag slöt ögonen och allt var sådär perfekt, inga problem existerade och jag var bara lyckligast i världen. Ville bara stanna tiden och vara i det där tillståndet för alltid. Det var en känsla, en känsla som man bara kan känna om allt är helt perfekt.


Jag tänker inte hålla tillbaka min kärlek bara för att jag blivit totalt förstörd en gång tidigare. Jag känner hela vägen ut i fingerspetsarna att det här är något helt annat, något byggt på tillit, ärlighet och framför allt på kärlek.  


God morgon! ...

God morgon...lite sent!

Är på skolan nu,  tog en promenix hit från A, de va riktigt skönt. Nu sitter jag här helt rödrosig om kinderna och ser glad ut =)  Idag ska jag testa idén med att skriva dagens planering här, och sedan följa upp den ikväll och se hur mycket jag fått gjort!

Möte med ekonimimänniskan på skolan [  ]
Åka till syster och fixa hemlis inför mammas 50årsdag [  ]
Plugga kriminologi [  ]
Naturkunskaps labb [  ]



Hej svejjs på ett tag !


nattinatti


Dagen lider mot sitt slut, och jag och malin lyssnar på musik och gör diverse random saker :P Jag har motvilligt gått med på att inse att min LPspelare är sjukt glapp! Pappa har dock sagt att han troligen kan laga den, får hoppas på det =) Nu ska jag åka till min gosis och spendera min närmaste framtid :)

I morgon har jag inga lektioner, men jag ska ändå vara hurtig och gå upp med A och åka till skolan. Planeringen över vad jag ska göra för saker kommer öven i morgon, hoppas det funkar som jag tänkt och att jag får sakerna gjorda =)


Natti natti från två filurer^^


Dagens bästa:
Dagens underbara umgänge =)

Dagens sämsta:
Nattens sömn (som för övrigt inte existerade?)

promenad

Tjopptjopp

Det va riktigt skönt med en promenix! Härlig höstdag! Älskar när det är lite kyligt så man få ta på sig mysiga och varma kläder å mojja in sig sådär mysigt ^^  Inget slår en premenad med bästaste Jennie och få prata av sig om allt mellan himmel och jord =)

Nu kom Mallanbrallan helt random, trevligt trevligt =)

 ,Jag och Mister ^^

 SötJennie och mister!


hemsk natt

hejhopp!

Jag brukar aldrig ha problem med att sova, men inatt var det helt omöjligt! Somnade till slut runt 6, blev dock väckt av Bellman strax efter det, då det visade sig att han ville sova på A's mage?! Aja, är ovanligt pigg iaf och ska snart ut och gå med Jennie =)


Jag har kommit på en sak! Jag har kommit in i någon vilofas och får inte mycket gjort på dagarna. Därför ska jag börja skriva här i bloggen vad jag ska göra på dagarna, och sen får vi se på kvällen hur mycket av det jag verkligen gjort. För då blir jag ju tvungen att göra det jag ska, annars vet alla om hur dålig diciplin jag har?


 

Trött

Hej hopp!

Matchen gick inte direkt jättebra, men roligt va de och det är ju huvudsaken! Jag njuter verkligen för fulla muggar nu i helgen, för till veckan då blir de inte en ledig stund känns det som =/ Hej å hå!





Dagens bästa: Blir antagligen kvällen, får se vad som händer då ;)
Dagens sämsta: Toni&Guy, dagens skämt! (Se nedan)



Verkligen ett bottenköp!


Match

God Morgon!

Idag är det match för hela slanten, mot skogsbo! Nu ska jag äta gröt så ja blir taggad =)

 

Ny design på G !


Jennie har erbjudit sig att göra om designen, gu så snällt^^




Jennie i bilden på väg till stockholm =) AKA. Jenniewickstrom.webblogg.se

Knepochknåp

Jag har tänkt på en sak, för att lyckas med en blogg måste man passa in under någon av nedanstående kategorier.


Den egocentriska bloggaren
Skulle kunna liknas med personen nedan. En person som skriver om sitt liv ut i fingerspettsarna. Läser man den för att komma ifrån sitt eget liv för en stund?

Den irriterande bloggaren
Någon som verkligen går en nerverna,en person som gör att man sitter och får frustrerade utbrott framför datorn. Av någon anldning fortsätter man att läsa iaf, varför? Kanske för att få utlopp för sina känslor samt att själv få känna sig lite bättre?

Den helt obegripliga bloggaren

Typ hertiginnan är ett perfekt exempel på denna kategori. Helt obegripligt knepig "människa?", som man verkligen inte förstår på nångon punkt? Helt suuuperknasig!

Den djupa
Den djupa, lite estetiska och fernnurliga personen som kör sin egen stil. Personen ger en något slags hopp om en annan värld, där det är okej att vara som man är.

Modebloggen
Personen som dagligen skriver ett flertal inlägg om kläder hit och dit. Ger ideér om hur man "matchar" kläder eller vad som är det senaste på tapeten. Och som ger tips om vad man kan köpa dittan och dattan.


Redan här ser vi att jag inte kommer ha mer än möjligtvis Jennie som läsare, då jag inte passar in på någon av ovanståednde kategorier? Men det gör mig ingenting=)

Dagens bästa:  Att vakna bredvid min mysis
Dagens sämsta: Vädret!

Nya tag!


Då var alla de gammla inläggen raderade, känns riktigt skönt!  Ett "Nytt liv" med nya möjligheter är startat sedan en tid tillbaka, härligt! Det har hänt riktigt mycket sedan jag senast skrev, vilket var för något år sedan. Mitt liv har tagit en helt ny vändning. En vändning till det bättre, en vänding som var helt nödväning.


More to come alla älskade!

RSS 2.0