Jag städar ...

Jag städar för fulla muggar med pussycat dolls på sånn där hög volym så man hör musiken fast dammsugaren är på. Det är så kul när det blir fint och rent! Jag är verkligen på G. Efter ja städat ska jag ha spa för mig själv, blir en liten bonus efter den fina städningen. Sen måste vi spana in pappa på nyheterna i svt ikväll, hahah =)

jooee

Dagens lektion inställd, skönt! Idag inhandlade jag årets första julklapp, till min syster =)  Föressten så är jag på värsta partyhumöret, de va läänge sen! Sitter och lyssnar på when i grow up me pussycat dolls, asbra låt! Jag blir iaf aspepp, haha.  Imorgon är jag också ledig hela dan, sen på kvällen ska jag kolla på Idas dansuppvisning med Tove och sedan gå på Phone me?!?, det visar sig.

Projektrapporten skriver jag på för fulla muggar, det är faktiskt roligt! Börjar bli lite nervig inför resan faktiskt, och antaligligen blir det bara värre med tiden =/ Ujjujjujj



Dagens , jag myser runt i allra högsta grad.


Plugg i allra högsta grad med en Bellman mitt i smeten



I believe faith brought us here

juletider

Hejåhå!

Riktigt skönt nu när man börjar känna julstämingen på riktigt! Det är så mysigt och gosigt! Nu äre dags att börja göra en inköpslista för alla julklappar, äta julbord,´gå på julskyltning och julbaka :D Bara en massa mys med andra ord, trevligt!

Jag älskar julen, den är helt klart årets höjdpunkt. Alla är glada och kärleken bara flödar! Det blir en anda som är helt otrolig, det går helt enkelt inte att vara deppig eller så. Det bara sprular av glädje i hela kroppen. Nu säger jag inte detta för att jag är kär och har världens bästa pojkvän, julen har faktiskt alltid varit det bästa i mitt liv.




André har klippt sig, Så söt han blev i kort hår ^^

iller

Jag har precis kommit hem från "Afrikamötet", nu längtar jag veeeeerkligen! Vilken otrolig resa det kommer bli, helt galet! Vi gick igenom alla platser vi ska besöka och allt vi ska hinna med att göra. Vi har verkligen ett späckat schema! Börjar bli riktigt nervig inför vissa saker också, haha. Dom vi var hos hade en tam iller, vi blev tajta...nästan. Han var sjukt söt, jag smälte såklart! Nu ska vi sova, pussspusss

Dagens bästa: Den toksöta illern!!

Dagens sämsta: Alla som va sjuka och hostade asäckligt på infektionskliniken, äckligt!




Jag hinner ...

Jag hinner aldrig blogga på helgerna, vill inte göra det heller iof. I lördags spelade jag match med flicklaget, en härlig vinst mot brynäs! På kvällen blev det party hos Elina med flickorna, men jag drog hem när dom skulle till krogen. Jag hade match dagen efter så jag ville vara pigg! I söndags vann vi mot Malung med damlaget med 7-1, härlig seger det med =)

Idag har jag varit på infektionskliniken och tagit vaccin inför resan till Afrika. Nu är det avresa om ungefär en månad, och jag börjar bli riktigt nervös!  Nej, nu ska jag iväg och träffa dom som jag ska resa med, vi ska planera lite och så, pusspuss



Ett dåligt kort från i lördags på några av flickorna  =)


tack...

Stort tack till http://www.stylebystars.com/. Fick mejl sent inatt om att dom hade tagit emot mitt mejl och ändrat storleken på klänningen, underbart !!

Nu ska jag iväg på match, hejhopp

Vart är ...

Vart är världen på väg? Min pappa har skaffat facebook! Jaja, han ska väl få umgås me sina polare på internet precis som mig men iaf, känns knepigt haha. Nu måste ja tagga av mig på en massa tokpiniga kort!

Jag ångrar mig inte så mycket med klänningen som jag trodde, däremot har jag tokmejlat dem om att få ändra storlek. Den jag beställt kommer garanterat att vara för stor. Hoppas dom hinner se mitt mejl innan dom skickar iväg den! Bara att hoppas...

Nu äre helg, match imorgon och på söndag. Hej och hå! Imorgon ska vi tjejer dessutom fira ida på kvällskvisten=) Jag får nog tyvärr ta å hoppa krogen och dra hem och lägga mig så jag är pigg på söndag känns det som.

Det här blev ett väldigt osamanhängande och konstigt inlägg, så kan de gå!


helg

Det var sol i morse, så det blev en fin proemenad i snön med Jennie och Karro. För att helt byta ämne så sitter jag och kollar på Jerry Springer, är det jättehemskt om jag ser det som underhållande? hahah människorna är bara för roliga och det innebär oftast helt pantade!

Det är på tok för lätt att handla över internet, om jag utgår från mitt eget bästa. Bara å klicka lite och man gjort av med en förmögenhet.


Klänningen längst till vänter med rosetten bak, ursnygg?! Ja! Slutsåld? Jaa.....


*klick,klick* köpt, fast det var väntetid så jag får den om 4 veckor =/ hahaha gu va jag kommer att ångra mig i morgon!

snö

Det har varit en riktig mysdag idag. Hade bara en lektion, uppstart i specialidrott A.  Det har snöat och molly blev tokig när hon såg det, min snöunge=) Nu ska jag snart och träna, skönt med uteträning! 

Jag är föressten assugen på att flytta! Det skulle vara så roligt att få inreda en egen lägenhet och allt därtill! ...Men som sagt vill jag ju inte bo själv, haha ;P


 

underbar morgon

Det blev precis som jag anat, en underbar morgon..fast den är inte slut än! Vi vaknade av klockan och låg sedan och myste och znooza(stavning?) en halvtimme, skööööönt! André åkte till skolan och nu ligger jag i sängen med datorn i knät och kollar på tv. Har ingen stress alls och kanske till och med ska sova en sväng till innan jag går upp? =) Sen får det bli det en god lyxfrukost!

Nej nu började Miami Inc, pusspusss!



negativ

Idag har jag varit väldigt negativ, det har min omgivning bittert fått erfara. Humöret uppkom bland annat från följande orsaker:

  • Uppstigning halv 8 = lämna den varma sängen och min myspys
  • Grått och regningt ute = rå kyla
  • 2 jobbigta kursuppstarter = jobbigt, tidskrävande och åter igen jobbigt
  • En regnig promenad till gastro = blöt, kall

För mig är morgonen A och O. Är morgonen bra blir hela dagen bra! Tänk dig själv att få sova ut och vakna av sig själv, helt utvilad och nöjd. Gå upp i sin egen takt, äta god frukost och bara chilla tills man känner sig redo att möta världen. Så ska jag ha det imorgon, plus att jag kanske vaknar upp bredvid en mysig man som toppen på det hela. Mumms!

 
Pussochhej

när jag trodde jag var förlorad

Såhär på kvällskvisten har jag blivit känslosam...

Jag trodde aldrig att jag skulle våga lämna ut mig själv till en person på det här viset igen. Jag trodde aldrig att jag skulle tillåta mig själv att bli förälskad igen. Jag ångrar mig inte en sekund att jag släppte in dig i mitt liv.  Du har fått mig att landa på jorden. Du hjälper mig att bli hel, för varje dag som går.  Alla vackra ord du säger till mig, alla handlingar du gör mot mig, stärker mig som människa. Du gör mig till en bättre människa, och pushar mig i stunder när det är jobbigt. Du väcker känslor hos mig som jag inte trodde fanns. Ditt sätt att hålla om mig och pussa mig i pannan, ditt sätt att prata till mig när jag inte orkar någonting, ditt sätt att trösta mig när jag är ledsen är bara några saker som gör dig till den bästa tänkbara pojkvännen. När jag är i din omgivning kan inget i hela världen skada mig, hos dig är jag trygg. Du är helt enkelt underbar och jag älskar dig André.


Jag har funnit den sanna kärleken

slö eller förändrade intressten?

Förr i tiden hängde jag på bilddagboken säkert varje dag, jag har även varit trogen anhängare på lunarstorn, helgon och hade halft en playahead som jag varit in på då och då. Idag går jag in på bilddagboken, men inte för att jag själv vill utan för att jag känner mig tvungen. "Åhh, såg du bilden ja la ut igår", "Visst va de schysst"...jag är helt enkelt tvungen att gå in där för att kunna vara med och samtala om mina kompisars liv känns det som.

...Frågan är nu om jag blivit tråkig eller bara växt ifrån det där? Hmmm, det är nog dagens kluriga



helgen

Har haft fullt upp i helgen så jag ahr inte orkat skriva någon blogg. I fredags var det plugg för fulla muggar som gällde, det skrev jag ju dessutom. I lördags åkte jag och mamma ner på stan i ottan och shoppade, hittade riktigt många fynd och ickefynd =) Sen åkte jag skridskor med cornelia, sofie och emelie jätteroligt! Efter de drog ja å cornelia hem till mig å chilla fram tills vi skulle sitta seket på herrmatchen. Efter matchen åkte jag och spenderade kvällen med Jennie och onyttigheter =) Sen var de bums i säng för i söndags var de match.

Åkte till Avesta i söndags och spelade match mot skogsbo, de va roligt men vi losade =/ Sen på kvällen myste jag in mig i min kärleks famn, de va en skön avslutning på helgen=)

OCH, i morse plingade det på dörren, jag flög upp och gissa vad budbäraren hade med sig?! MINA UGGS =) Vintern är räddad !



bra planering

Äntligen är jag klar med naturkunskapen! Har skickat in 3 arbeten ikväll, skönt att äntligen ha avslutat kursen! Jag planerade att jag skulle vara klar till 24:00, nu är hon 23:54 haha! Nu ska jag lägga mig och sova, blev en lugn fredakväll med andra ord. Men det gör mig ingenting =) På måndag startar 4 nya kurser, så jag får passa på och vila av att ha ingen skola alls i 2 dagar nu, skönt!

Nattinatti!

Dagens bästa: mina gummistövlar, vad skulle man göra utan dom en regning dag som denna?

Dagens sämsta: Att jag ska sova själv inatt, första gången på lääääänge hahha

gräsliga människor!!!

Nu blir jag så fruktansvärt arg! Varför kan inte människor bara vara snälla och sluta förstöra livet för andra,för helt oskyldiga människor??!!! Åt pipsvängen med er! Död åt alla som är sådär omogna och har en psykisk rubbning så dom beteer sig sådär. Det är tack vare er det finns dödsstraff, jag känner ingen sympati för er för 5 öre. Ni är vidriga! Ni förtjänar inget bra och borde få känna smärtan själv. Först då skulle ni hålla med om att det ni gjort är det vidrigaste man kan göra. Hoppas ni mår dåligt pga det ni gjort och får leva med det livet ut. Jag kan inte beskriva i ord hur fruktansvärt irriterad jag är!  Omänskiliga, känslokalla, egoistiska och saknar helt känslan av vad som är rätt / fel det är ungefär dom egenskaperna ni har,  lyckad kombination! Lycka till i livet!

...jag skulle egentligen inte skriva något argt inlägg, men en liten insident fick mig att bubbla över.  Nej nu måste jag plugga, sista dagen att lämna in arbeten i naturkunskapen idag, hejsvejjs




Ps: det här inlägget hade ingenting med André att göra, han kan inte vara elak =)

nuffenöt

Jag är pigg som en nötkärna, en viss annan sover som ett litet barn. Orättvist



jag lever

jag har haft oerhört mycket att göra i kombination med att jag är lat, så jag har inte orkat skriva någon blogg på ett tag. Igår var det pluggdag hela dagen. På kvällskvisten ville jag och André ha motivation till pluggandet så vi åkte och köpte munkar, wienerbröd, bullar och julskum..snacka om onttigt! Jag la påsen med fikabröden upp och ner på rullbandet (så man inte såg vad det var i) för jag skämmdes för att jag köpte så mkt onyttigt. André tyckte jag var larvig, Så larvigt var det väl inte?

Idag har jag avslutat min filosofikurs, det innebar att jag fick vara i skolan mellan 12:00 och 12:45 och ha en redovisning. Känns oerhört skönt nu när den är klar, jag ser ljuset i tunneln. Nu är det bara naturkunskapen som ska avslutas imorgon, så det blir alltså plugg imorgon med.

Jag fick lov att kliva av isträningen efter 3min idag pga ljumsken, känndes inte sådär jätteroligt! Ähh, lika bra att vila inför matchen på söndag =)

Nu ska jag äta äppelpaj och kolla på miami ink, pusspusss

Dagens bästa: Benen till min säng har kommit, blev riktigt bra!

Dagens sämsta
: min mobil, måste verkligen investera i en ny!


Hittade en schysst bild på bror å mig på datorn, visst är vi snygga, helt makalöst!

plock och pill

efter mycket om och men står den nya sköna sängen på golvet. Köpte för korta ben, vilket innebär att jag inte får plats med skolådorna under sängen. Så nu står sängen på golvet tills nya ben är köpta, känns lite som att man är nyinflyttad och inte fått i ordning allt ungefär.

Kollade nyss på south park, dom helsnackade om taco hela avsnittet igenom så nu är jag VRÅLHUNGRIG! Men vad gör man för mat 10 över 12? Ska nog ringa André och fråga om inte han kan köpa med sig en hamburgare på vägen eller nått, gu va gott de skulle vara!! Jag måste verkligen ha mat!:

Dagens bästa: sängen

Dagens sämsta:
kan inte komma på nått=)


Sweet dreams ^^,


hej å hå

Klockan är bara strax efter 10 och jag har redan hunnit varit i skola och haft dagens enda lektion. Nu sitter jag hemma och ska ta tag i plugg, som vanligt...På eftermiddagen blir det iaf lite uppmuntran i form av ikea, behövligt =)



vilken match!

Fastnade framför tvn och kollade innebandy mellan IBF falun och storvreta, herregud va spännande!! Falun vann till slut iaf =) Nu ska vi snart sova för sista gången i min säng, vilken grejj! ;) nattinatti

Dagens bästa: skrev ju tidigare att det var min bästa pryl från Rotaliana, men min insats med möbleringen var inte dålig den heller =)

Dagens sämsta: min ljumske fortfarande...

power-girl!

Jag är verkligen stolt över mig själv! Jag fick ett ryck och tänkte möblera om, så jag får plats med sängen. Detta resulterade i ett fruktansvärt bärande, och elektroniska svårigheter. Det har även kommit till min insikt att jag nog är ansvarig för faluns energiförbrukning. Med mina 26 eluttag som drar el är jag nog en riktig bov. Om bara jag har 26 i mitt rum, vill man ju inte tänka på övriga huset. Ähh, vi är elektronikfreaks helt enkelt, känner mig inte som en dålig människa för de. Skicka greenpeace på mig, så kan dom ju få ta del av mina fina elektroniska prylar =)

Jag kände mig duktig så jag belönade min prestation med tårta och citronloka. Nu ska jag bara kirra finliret, städa upp så det ser lite snyggt ut =)



Så blev det på ena sidan


Och så på andra



Min fina multipot från Rotaliana är helt klart dagens bästa,toksmart pryl!
  Fick ingen rättvis bild påd en så ja snodde från internet.






bra vecka

Ligger nyvaken i sängen med datorn i knät, är faktiskt sådär nyvaken så det svider i ögonen när jag kollar på skärmen. Jag tror det här kan bli en riktigt bra vecka! Förhoppningsvis kommer mina uggs+ den nya sängen =) Det är skönt att inte ha några lektioner på måndagar, då kan man få en bra och mjuk start påveckan =)

Nu ska jag gå och äta frulle, hejsvejjs

wooohooo :D

Hade inte tänkt skriva nånting, förens nyss. Har precis kommit hem från min match, vi vann mot brynäs med 3-2, mohahah :D + Att jag ska få en ny bred säng på tisdag =) Tror det är min dag ida!!

Känns som att jag tappat kontakten med omvärlden i denna stund, har så galet mycket plugg!!! Men älskade, efter den här veckan som kommer, då är jag samma gamla tillgängliga Ellinor igen :D Vad säger du? fettokaka och FFUK snack ?=)

nattinattti!

Dagens bästa: matchen + sängen

Dagens sämsta:  att jag sträckt ljumsken!

bra lördag!

Blev ingen kvällsbloggning igår, hade fullt upp. Blev klar med naturkunskapen, så jag spenderade kvällen med malin, idol och onyttigheter =) Sen lagom till läggdags kom André, trevligt trevligt! Nu sitter jag här nyvaken och äter makaroner och korv. Ska snart på isträning =) Efter träningen blir det plugg igen, känns som att mitt liv består av det just nu, ähh jag gör iaf något vettigt av mitt liv =)

Nej nu ska jag sätta fart, hejsvvvejjs!



god morgon god morgon !

André drog upp mig tidigt för han skulle till skolan, men jag är på riktigt bra humör idag och känner att jag vill få masssa uträttat! En bidragande orsak kan nog vara att jag är ensam hemma och kan göra precis som jag vill. Har inga lektion er idag så det blir plugg hemmifrån + tvätta,städa,handla. Jag ska nog ta och baka något gott idag också =)

Har kommit på mer och mer hur mycket jag älskar min lilla sötdator, den är så sjukt praktisk!! Perfekt för mina behov!



äntligen

Jag har letat väldigt länge efter tights som ser ut som jeans, och äntligen har jag dem i min ägo! När jag väl hittat någon butik som sålt de tidigare har de varit slutsålda eller slut i storlek. Nu hittade jag dessa på Gina, dom hade fått in ett tilfälligt parti. Jag kastade mig över de och tog med mig det sista paret i min storlek. Härligt!

Nu har mamma och pappa åkt, dom har molly med sig så det är riktigt dött här hemma.  Dagen har för övrigt bara bjudit på plugg, det börjar bli jobbigt nu!


Dagens bästa: Tightsen (se bild)

Dagens sämsta: Allt plugg


Assköna!

på falufri kan vi plugga

hej hopp!

Har precis provat studenttmössor, de va nästan lite sorgligt. Antagligen bara jag som känner så men iaf. Den blev jättesnygg hur som helst, Ellinor flink på ena sidan och beteende på andra och sen falufri 2009 bak, grrrrrr! Dyr historia var det också, men men man tar ju bara studenten en gång.

Nu sitter jag i ett av basgruppsrummen och hade tänkt plugga, det är omöjligt insåg jag ganska fort. Musiken strömmar ur högtalarna på högsta volym så det hörs på hela våningen, folk dansar runt och det är en fritidsgård som vanligt. Vi har trevligt på falufri, sen att det inte lir så mycket gjort är en annan femma=) Jag älskar falufri, bättre skola finns nog inte!



god morgon

Vi var inga bra upesittare, slumrade in ganska tidigt. Slog på tvn det första jag gjorde i morse, och såg att Obama vunnit! Det var roligt =)

Hade ingen lektion idag så jag har spenderat dagen hemma med plugg istället. Tog en promenad med molly och sen bakade jag scones (igen) och åt till frukost, gottgott! Pluggandet har gått bra och det känns som att jag kommer bli klar med en hel del uppgifter idag, riktigt skönt! Nu ser jag fram emot träningen ikväll, finns det något skönare än att träna när hjärnan jobbat på högvarv länge? Gu vad jag längtar efter isen, är första träningen utomhus också. Det är riktigt skönt att vara ute, och roligt!

Sa nyss hej då till pappsen, han åkte till stockholm idag och ska på båtmässan och lite sånnt. Han kommer hem i morgon och hämtar mamma sen åker dom till stugan, så jag blir med andra ord ensam hemma till söndag. Ska bli jätteskönt faktiskt =)

Nej nu ska jag skriva klart lite arbeten, skön känsla när man skickar in arbeten!


Hoppas han lyckas =)


valvaka

Nu är det Filip och Fredriks valvaka som gäller. Jag som annars är väldigt blå, har gått och blivit röd! Heja Obama, jag tror han är vad USA behöver! Orkar inte gå in på någon lång förklaring om varför, det kommer ingen orka läsa iallafall.

På torsdag ska vi prova studentmössor, jag är den enda som mår dåligt av det tror jag. jag får verkligen panik! Inte för att jag är rädd att inte hinna klart med skolan eller så, utan för framtiden. Vad ska hända efter studenten? Ska man läsa vidare (Juridik i sthlm) och behöva offra både dom ena och andra kontakterna? Nej, det tänker inte jag göra. De jag i huvudet är allra räddast för att förlora, skulle inte vara värda att förlora på grund av en utbildning inom juridik. Nu ser jag allt svart på vitt, givetvis kanske inte de jag älskar behöver "offras", då de för hoppningsvis fortfarande kommer finnas vid min sida i vått och torrt (hoppas jag??), men iallafall. Ja, ni märker min panik. Ähh, får avvakta och se hur situationen ser ut på vårkanten...

Just nu, lever jag ett liv, ett liv som inte skulle kunna vara lyckligare. Jag har allt,verkligen allt. En fantastisk familj, underbara vänner,underbar pojkvän, jag får hålla på med sporterna jag älskar, jag har helt enkelt ett liv rikt på glädje. Trots allt detta så klagar jag ibland på saker och ting. Är det inte så att man alltid hittar något att klaga på? Man är alltid missnöjd med något.  Mycket vill ha mer kallas det väl...tyvärr.

Nu kom min prins, han va hungrig, bäst han får mat i magen=) Nattinatti !

Dagens bästa: Träningen gick bra!

Dagens sämsta:
Att jag har så gaaaaaalet mycket plugg att göra!

slitigt

Konstigt nog lever jag fortfarande, men med 1000kg extra över bröstkorgen känns det som.  Nu börjar det här kännas tråkigt, och som alltid när det blir tråkigt söker jag motivation, villket innebär förändring! Så nu tar jag lilldatorn och sätter mig framför brasan med varm choklad, när jag tröttnar på det får jag hitta på nått nytt igen, kanske sitta i ett varmt bad?

Nej nu måste ja skynda mig, snart träning




Kolla va ja kan! Riktigt god!






gagagagag

Jag har så galet mycket att göra så jag är nästan i upplösningstillstånd!

- Hemprov i naturkunskap
- 2 Labbar i naturkunskap
- Prov i filosofi
- Skriva en text om 2 filosofer
- Skriva tidrapport till kommunen
- Ringa och fixa med nå kort det blivit fel på
- sälja 15 paket newbody (Vem tror dom att man är egentligen??) 
- Sälja ett resturanghäfte
- Skriva två omfattande stipendieansökningar (TVÅ!!)
- Plus att jag har träning varje kväll....

+ Att jag vill hinna visa min pojkvänn att jag älskar honom och hinna ungås med Jennie

Välkommen till mitt liv!!!


Varma fötter!

Hej hopp!

Idag har jag och Tove umgåtts (heter det så?) och bakat scones och myst, trevligt värre =)

Jag är på strålande humör! Klickade nyss hem ett par Uggs! Inte en dag försent, hoppas verkligen att storleken passar bara! Längtar verkligen tills dom kommer, mmmmmmmmumms!

Nu ska jag ut me hunden och sen kommer min manliga snygging, mumms på det med!


Dagens bästa: Uggsköpet, helt klart!

Dagens sämsta:  Har "färjan" på i bakgrunden, och vände mig genast om när jag hörde att några gifte sig på cinderella?! Visst de kanske va askul och romantiskt för dom och bla bla bla, men herregud!! Nu lät de som om jag hatar alla som inte tycker som jag, men att gifta sig i en fin kyrka med allt sådär perfekt, vill man byta det mot en båt med partysugna ungdommar? Det fattar jag nog inte....


Mina skönisar!

match

Vi vann med 8-2, härligt! Fick in ett mål också, de va kul! Nu är jag dötrött, ska snart sova! Känns jobbigt med skolstart imorgon, kanske mest för att jag har så brutalt mycket att göra! Usch usch! Nej nu ska ja chilla, pusspuss



Dagens bästa: Matchen =)

Dagens sämsta: Att skrapa bilrutan!

I din famn mår jag som allra bäst

Hejhopp!

Igår kväll åkte jag hem till min maskulina trygghet, då blev allt genast bättre. I hans famn tror jag det är omöjligt att vara deppig. Han fick mig faktiskt att kollade på skräck, de va ju trots allt helloween. Mesig som jag är så är jag rädd för sånnt. Nu är det snart matchdax på hemmaplan, så de e bara att tagga till! =)

Hörs senare!

dessa dagar

hej!

Jag skrev precis ett ganska långt, invecklat och oerhört personligt inlägg, men som jag inte vågar publicera av flera anledningar. Därför skriver jag istället rakt upp och ner att jag inte känner för att skriva blogg idag.

RSS 2.0